Autostrada Soarelui, în reparații. Ce spune CNADNR

142
Autostrada Soarelui, în reparații. Ce spune CNADNR - 646x404-1459172159.jpg

Articole recomandate

Autoritățile exclud faptul că traficul rutier pe Autostrada A2, tronsonul Drajna-Lehliu, va fi afectat de lucrări de reabilitare în perioada estivală, cu atât mai puțin că acest sector de 40 de kilometri va fi închis circulației în perioada 1 mai - 1 septembrie 2016, demararea acestui proces având loc cel mai devreme în luna septembrie.


"În data de 23 martie 2016, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a emis un comunicat de presă prin care anunța alocarea fondurilor necesare pentru demararea lucrărilor de reabilitare pe Autostrada A2, tronsonul Drajna-Lehliu, pe o lungime de 40 km. De asemenea, în același comunicat de presă a fost punctat faptul că, pentru realizarea acestei lucrări de reabilitare, este necesară organizarea unei proceduri de licitație, care 'ar putea dura conform prevederilor legale până la 120 de zile, cel puțin'. În fapt, prin declarația sa, domnul Cătălin Homor, director general al CNADNR, a menționat că este exclus ca traficul rutier să fie afectat în perioada estivală și, mai mult decât atât, nu a afirmat că acest sector de 40 km va fi închis circulației în perioada 1 mai — 1 septembrie 2016", atrage atenția Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), într-un comunicat citat de AGERPRES.

În comunicatul CNADNR, Cătălin Homor se declară indignat de informațiile apărute în spațiul public prin care "este denigrată activitatea Companiei chiar de către instituții ale statului".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4279 secunde