Concurs Autostrada Soarelui, "vizată" de polițiști

1268
Autostrada Soarelui,

Articole de la același autor

Azi, în intervalul orar 8.00– 12.00, polițiștii organizează, pe Autostrada Soarelui, o acțiune pentru depistarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză, precum și verificarea timpilor de conducere, repaos și odihnă ai conducătorilor de autovehicule de transport marfă și persoane, a maselor pe axe și a masei totale maxim autorizată, prin cântărire.
Vor fi verificate, de asemenea, condițiile de transport al produselor alimentare și verificarea stării tehnice a vehiculelor rutiere.
În cadrul acțiunii vor fi folosite mai multe radare "în cascadă", printre care și sistemele de măsurare a vitezei de tip "TRU-CAM", care măsoară viteza autovehiculelor prin sistemul undelor laser. Se va acționa totodată, pentru combate-rea consumului de alcool, a substanțelor sau produselor stupefiante, precum și a medicamentelor cu efecte similare și se va verifica existența și valabilitatea rovinietei, precum și a asigurării de răspundere civilă auto obligatorie.
Acțiunea va urmări și verificarea legalității transportului de produse alimentare, condițiile în care sunt transportate produsele de origine animală și controlul documentelor care trebuie să însoțească aceste mărfuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4754 secunde