Autoturism căzut în apă! Care este situația șoferului

207
Autoturism căzut în apă! Care este situația șoferului - mihail1-1657956085.jpg

Articole de la același autor

Un autoturism a căzut în barajul de la Mihăileşti, judeţul Giurgiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, reuşind să se autoevacueze.


''În această noapte, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină după ce un autoturism a căzut în barajul Mihăileşti, în apropiere de localitatea Cornetu. La faţa locului s-au deplasat doi ofiţeri, 15 subofiţeri din cadrul ISU Giurgiu şi de la ISU Bucureşti Ilfov cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de scafandri, două autospeciale de prima intervenţie şi comandă, o ambulanţă dotată cu unitate de reanimare şi terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au constatat că şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, se autoevacuase, fiind preluat conştient şi cooperant de către echipajele medicale prezente la faţa locului", informează ISU Giurgiu, citează Agerpres. 


Scafandrii au verificat interiorul autoturismului şi au confirmat că nu mai există o altă victimă, iar echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au acţionat pentru scoaterea maşinii din apă.


Poliţiştii cercetează cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul. 


Foto: Agerpres 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5956 secunde