Alertă Salvamont! Număr îngrijorător de mare de evenimente montane; peste 20 de intervenţii de urgenţă, în ultimele 24 de ore

201
Alertă Salvamont! Număr îngrijorător de mare de evenimente montane; peste 20 de intervenţii de urgenţă, în ultimele 24 de ore - salvamont2-1657956938.jpg

Articole de la același autor

Salvamontiştii din întreaga ţară au fost solicitaţi să intervină în peste 20 de cazuri în ultimele 24 de ore, scrie Agerpres. 


''O nouă zi de foc pentru salvamontiştii din întreagă ţară solicitaţi să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente montane. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 22 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor'', se arată sâmbătă pe pagina de Facebook a Salvamont.


Au fost solicitaţi să intervină salvamontiştii din Gorj, Sinaia, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Hunedoara, Sibiu, Caraş Severin, Argeş, Săcele, Braşov, Neamţ, Cluj, Satu Mare, Harghita.


În cazul acestor intervenţii au fost salvate 23 de persoane. Dintre acestea 6 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, iar 3 persoane au fost preluate de elicopterul SMURD.


S-au mai primit 42 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.


Sursa foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont / Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4127 secunde