Zeci de apeluri la Salvamont în acest week-end. 58 de persoane au fost salvate

306
Zeci de apeluri la Salvamont în acest week-end. 58 de persoane au fost salvate - landingpageslide6-1641797675.jpg

Articole de la același autor

Aproape 50 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, 20 de persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, precizează Agerpres.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 49 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, cele mai multe fiind în Gorj (7).

Au mai fost primite 6 apeluri pentru Salvamont Lupeni, câte 4 pentru Salvamont Bihor, Maramureş şi Sinaia, câte 3 pentru salvatorii montani din Prahova - Buşteni, Borşa şi Suceava.

Câte două apeluri au fost pentru Salvamont Caraş Severin-Formaţia Muntele Mic, Mureş, Voineasa, Harghita şi Hunedoara.

În ultimele 24 de ore au mai fost intervenţii ale Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Alba, Salvamont Prahova, Salvamont Vâlcea, Salvamont Mehedinţi.

Potrivit Salvamont, în cazul acestor intervenţii, au fost salvate 58 de persoane. Dintre acestea, 20 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transportate la spital. S-au mai primit 26 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde