Autoturism de lux căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

204
Autoturism de lux căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni - autoturism-1638867647.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 lei, care era căutat de către autoritățile din Norvegia. Luni, 6 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean bulgar, la volanul unei autoutilitare. Şoferul tracta o platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A8.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturismul tractat, în urma cărora au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Norvegia.

„Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8219 secunde