Autoturisme cu documente false, descoperite la Vama Veche

98
1
Autoturisme cu documente false, descoperite la Vama Veche - autoturismecudocumentefalse-1394643432.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în PTF Vama Veche încă două autoturisme, marca Opel Astra, pentru care șoferii au prezentat la control documente false.
Marți, în jurul orei 11.00, în PTF Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un constănțean în vârstă de 22 ani, care conducea un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Bulgaria. Acesta a prezentat la control un certificat ITP fals.
După trei ore s-a prezentat în același punct de trecere a frontierei un alt constănțean, în vârstă de 30 de ani, care conducea tot un autotu-rism marca Opel Astra, și care a prezentat la control certificatul de înmatriculare, talonul de inspecție tehnică periodică, asigurarea tip Carte Verde și împuternicirea privind înstrăinarea autoturismului de către proprietar, toate documente false. 
Conducătorii ambelor autoturisme le-au spus oamenilor legii că le-au achiziționat fără să știe că documentele nu sunt valabile.
Polițiștii de frontieră le-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de "uz de fals". 


Comentează știrea

bibi
13 martie 2014
inca doua opel-uri cu numere de BG cu acte false

Opel-urile cu numere de BG sunt conduse de tot felul de retardati, beti sau fara permis de conducere. Feriti-va de cazanele cu numere de BG.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde