Autoturisme de lux clonate la Constanța VIDEO

541
Autoturisme de lux clonate la Constanța  VIDEO - masi-1335081153.jpg
Ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime cu sprijinul Serviciului Român de Informații, Direcția Județeană Constanța au destructurat o rețea care se ocupa cu furtul autoturismelor de lux.

Anchetatorii au identificat, în aceste zile, în Portul Constanța Sud Agigea, în care se aflau două autoturisme de lux înmatriculate în Ucraina.

Din cercetările efectuate de polițiști la structurile de cooperare ucrainiene, s-a stabilit că acestea au fost aduse pe roți din această țară și introduse în România prin punctul de trecere a frontierei cu Republica Moldova, P.V.Oancea, de către un cetățean rus și doi moldoveni. S-a mai stabilit, totodată, și că autoturismele cu aceste date de identificare și caracteristici tehnice nu au părăsit niciodată teritoriul ucrainean și în prezent circulă pe străzile din Kiev.

Autoturismele erau sustrase din țări vest-europene și repuse în circulație prin sistemul "clonă".

Din investigații s-a stabilit că, în decursul anilor 2010-2011, membii grupului au mai adus cinci astfel de autoturisme respectiv 2 Lexus, 2 BMW și o Toyota, în țară, prin același procedeu.

Grupul infracțional organizat este constituit din trei cetățeni ucrainieni, doi moldoveni și un cetățean rus.

Cele două autoturisme identificate au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale a suspecților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5665 secunde