Autoturisme furate din străinătate, "pescuite" de pe străzile Constanței

456
Ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța au organizat, pe raza municipiului Constanța, o acțiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate din străinătate, ocazie cu care au identificat și ridicat două autoturisme. În cazul primului existau date că prezintă suspiciuni de mo-dificare a seriei de șasiu și ar fi sustras din străinătate. Cel de-al doilea auto-turism, înmatriculat în Bulgaria, pentru care au fost prezentate acte de înma-triculare, corespunzătoare plăcilor de înmatriculare montate pe autoturism, dar emise pentru altă serie de șasiu, a creat suspiciuni privind autenticitatea seriei poansonate pe autoturism.

Cele două autoturisme ridicate au fost indisponibilizate, urmând a fi verificate la RAR și la reprezentanțele mărcilor pentru a fi identificate și a se stabili proveniența.

De asemenea, tot pe parcursul acțiunii polițiștii au ridicat și indisponibilizat la sediul IPJ Constanța un autoturism care figura declarat ca fiind sustras la data de 11 octombrie 2011 din Spania.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăinuire la furt calificat, uz de fals și punere în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, totodată derulându-se activități pentru recuperarea autoturismului sustras de către autoritățile spaniole, în vederea restituirii părții vătămate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7805 secunde