Hoț din locuințe, arestat pentru 29 de zile, la Mangalia

308
Ovidiu Ionuț Carp, de 23 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din locuințe pe teritoriul municipiului Mangalia, a fost arestat de Judecătoria din localitate pentru o perioadă de 29 de zile. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Amintim că, marți seară, în jurul orei 18,30, polițiștii din Mangalia au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că a surprins un bărbat în locuința sa, situată pe strada Mihai Viteazu, din localitate. Individul s-a speriat și a reușit să fugă fără a sustrage bunuri ori alte valori.

La scurt timp, respectiv pe la ora 19,10, oamenii legii au primit un nou apel, de această dată de la un cetățean care locuiește pe strada Petru Maior, care le-a spus că, în casa lui, se află o persoană necunoscută.

O patrulă mixtă, formată din polițiști și jandarmi, s-a deplasat de urgență la fața locului și l-a imobilizat pe suspect. Individul a fost identificat în persoana lui Ovidiu Ionuț Carp, de 23 de ani, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că acesta a sustras din locuință suma de 240 de lei și un telefon mobil.

În urma verificărilor, s-a mai stabilit că același individ pătrunsese și în casa de pe strada Mihai Viteazu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Reținut pentru furturi din locuințe
Pagina a fost generata in 0.2103 secunde