Avansări în grad la Jandarmerie

1025
Începând cu data de 1 august 2009, prin ordin al ministrului Administrației și Internelor, respectiv al Inspectorului Șef, opt ofițeri și 35 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor fi înaintați, la termen, în gradul următor. Astfel, de la gradul de locotenent colonel, la colonel va fi avansat Sandu Iordan; de la gradul de căpitan, la maior: Cătălin Barbu, Marian Călin, Cristian Mototolea, Sorin Trancă; de la gradul de locotenent, la căpitan: Raul Marinică; de la gradul de sublocotenent, la locotenent: Laurențiu Ivanov, Marian Matei.
Printre subofițerii avansați în grad, se numără: de la gradul de plutonier adjutant, la plutonier adjutant șef: Lili Dumitrache, Mircea Stana, Petre Tăbăcaru; de la gradul de plutonier major, la plutonier adjutant: Ionel Leu; de la gradul de plutonier, la plutonier major: Sergiu Bărăităreanu, Alexandru Matreșu; de la gradul de sergent major, la plutonier: Dumitru Hampu, Marius Neacșu, Horia Oltean.
Festivitățile înaintării în grad se vor desfășura vineri, 31 iulie, ora 12, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
Și trei ofițeri și 45 de subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța vor fi înaintați în grad începând cu data de 1 august, potrivit locotenent-colonel Sorin Mustățea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6138 secunde