Aventurile lui "Tarzan din Eforie Sud"

753
Suraj Memet, un tânăr de 21 de ani, din Eforie Sud, este cercetat în stare de libertate de polițiști pentru că, deși nu avea permis, a produs un accident rutier și a fugit de la fața locului.
Oamenii legii spun că, fiind la volanul unui autoturism cu numere de Bulgaria, și circulând pe bulevardul Ferdinand, din Constanța, dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 către strada Mihai Viteazu, la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Atelierelor, Memet l-a lovit pe Mircea Truică, de 35 de ani, din Constanța, care traversa regulamentar, pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.
Pentru că se simțea cu musca pe căciulă, șoferul vinovat a oprit abia la 50 de metri distanță, unde a abandonat autoturismul și a fugit. El a fost identificat ulterior de polițiști, care au constatat că acesta nu avea permis.
Pe numele lui Suraj Memet, a fost emisă interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile, el fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și uz de fals.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Economie : A fost lansat noul model Range Rover Evoque
Pagina a fost generata in 0.3032 secunde