Aviz celor care călătoresc fără bilet: autobuzele RATC, controlate de Poliția Locală!

243
1
Aviz celor care călătoresc fără bilet: autobuzele RATC, controlate de Poliția Locală! - 13augustratccontrolautobuzepolit-1376393402.jpg

Articole de la același autor

Mai bine plătiți 3 lei pentru un bilet cu două călătorii pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța, decât să primiți o amendă de minim 100 de lei! Aceasta este atenționarea pe care o transmit constănțenilor, dar și turiștilor care se relaxează pe litoralul românesc, reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța și cei ai Poliției Locale Constanța. 




Așa cum anunța primarul Radu Mazăre, controalele pe mijloacele de transport în comun sunt mult mai drastice, fiind realizate de controlori însoțiți de polițiști locali. Și, dacă în trecut pe unii îi mai scăpa o scuză sau o vorbă bună, în prezent, toți cei prinși fără bilete sau legitimații de călătorie valabile, sunt amendați. 


În această dimineață, un nou control inopinat a avut loc pe liniile de transport în comun din Constanța. "Ținta" au fost liniile 48 și 102 - identificate de reprezentanții RATC ca fiind cele mai frecvent folosite de călătorii frauduloși. Autobuzele au fost trase pe dreapta în intervalul orar 6,30 - 8,30, au fost blocate ușile și au fost verificați călătorii. Rezultatul: au fost descoperite 31 de persoane fără bilete sau legitimații de călătorie. 


Toți au primit amenzi între 200 și 500 de lei, cu mențiunea că dacă achită sancțiunea în primele 48 de ore, scot din buzunar jumătate din minim, respectiv 100 de lei. Și au fost amendați, indiferent de scuzele pe care le-au invocat: unii au spus că nu au avut banii necesari pentru achiziționarea unui bilet, alții că la capătul liniei 48, unde s-au urcat în autobuz, nu este niciun chioșc de bilete și au preferat să lase un leu șoferului. De menționat că șoferii respectivi sunt cercetați disciplinar de conducerea RATC, iar dacă va fi cazul, vor fi sesizate și instituțiile abilitate.




Comentează știrea

ovidiu
13 august 2013
Minciuni ,minciuni,minciuni

Abonamente lunare urbane nominale RAT Bucuresti Abonament lunar nominal pe o linie urbana 30 lei Abonament lunar nominal pe două linii urbane 35 lei Abonament lunar nominal pe toate liniile urbane 50 lei daca s-a ieftenit biletul nu era normal sa se ieftineasca si abonamentul ratc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0459 secunde