Băiat de 13 ani, violat de doi prieteni

730
Clipe de coșmar pentru un băiat de 13 ani: cei pe care îi credea prieteni l-au bătut cu un furtun, l-au lovit cu pumnii și picioarele și
apoi l-au violat. Totul s-a petrecut într-o clădire abandonată de pe strada Celulozei, din cartierul CET.
Cazul a fost sesizat polițiștilor de o femeie care l-a găsit pe copil, luni seară, în jurul orei 18.00, la intersecția străzilor Aurel Vlaicu și Cumpenei. Băiatul era plin de sânge și vânătăi și susținea că a fost violat de doi prieteni, un adolescent de 17 ani, din Oltina, și un băiat de 12 ani, din Cumpăna. Polițiștii Secției 4 au pornit imediat în căutarea suspecților și i-au găsit pe o stradă din apropiere.
Ulterior, pe baza mărturiilor celor trei, anchetatorii au stabilit șirul evenimentelor. Victima este cunoscută ca făcând parte din rândul copiilor străzii, fiind în evidența Protecției Copilului Constanța. Despre părinții lui nu se mai știe nimic, de ani buni. Doar o bunică s-a mai interesat de soarta lui, iar în 2008, chiar a depus actele pentru a-l lua în grijă. Copilul era însă mai încântat de mirajul străzii decât de perspectiva de a merge la școală și de a respecta niște reguli. Așa că a fugit și, în cele din urmă, a ajuns să-și împartă timpul între piețele unde cerșește și Adăpostul de Zi și de Noapte "Gheorghe Hagi" din Constanța.
Duminică a fugit din centru, după ce a furat bani de la o educatoare. S-a întâlnit cu cei doi prieteni și au luat autobuzul până în cartierul CET, unde a fost supus supliciului.

Ieri, minorul a fost examinat de cadrele Serviciului de Medicină Legală, care au confirmat violul, ba chiar au stabilit că, în urma loviturilor aplicate (cu corpuri dure, posibil furtun de cauciuc), a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 12 zile de îngrijiri medicale. În prezent, el este internat în Spitalul Județean Constanța.
Tot ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța i-au audiat pe agresori. Doar pentru cel de 17 ani s-a propus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 19 zile, sub acuzația de viol. Celălalt băiat urmează să fie examinat psihologic pentru a se stabili dacă va răspunde penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Violată de Crăciun
Pagina a fost generata in 0.6292 secunde