Și-a tăiat venele pentru că a fost părăsită de iubit

478
O suferință din dragoste a determinat-o să vrea să-și pună capăt zilelor. La doar 13 ani, o adolescentă din orașul Murfatlar a recurs la gestul extrem.
Potrivit oamenilor legii, Andreea P. se afla în scara blocului, împreună cu o prietenă și un coleg de clasă. Ea le-a povestit că a fost părăsită de iubit și că nu mai vrea să trăiască. Ba chiar, la un moment dat, a luat un ciob de sticlă și a încercat să-și taie venele. A fost oprită de cei doi prieteni, care s-au grăbit apoi să sune la Serviciul unic de urgență 112. Acum, cazul a intrat în atenția asistenților sociali de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.
"Din fericire, minora este în afara pericolului, are doar o zgârietură de doi centimetri. Împreună cu Primăria Murfatlar, se desfășoară o anchetă socială, pentru a se stabili situația fetei. Aceasta este în grija bunicii, se pare că părinții sunt plecați, urmează să aflăm unde anume și de ce a rămas în grija bunicii. Ea nu se afla nici în evidențele noastre, nici ale primăriei, ca fiind un caz cu risc. Totodată, fata primește consiliere psihologică", a afirmat Roxana Onea, purtător de cuvânt DGASPC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2127 secunde