Concurs Băiatul care și-a sechestrat fosta prietenă a doua zi după ce a ieșit din închisoare a fost arestat

345

Articole de la același autor

Tânărul care a doua zi după ce a ieșit din penitenciar și-a agresat fosta prietenă, sechestrând-o apoi într-o scară de bloc, a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile de către magistrații de la Tribunalul Constanța, după ce colegii lor de la Judecătorie hotărâseră cercetarea lui în stare de libertate. Bazându-se pe un viciu de procedură, dar și pe considerentul că băiatul nu ar reprezenta un pericol social în contextul în care chiar a doua zi după ce a fost eliberat din penitenciar, după șapte luni de închisoare pentru comiterea unei fapte de furt calificat, a comis o nouă infracțiune prin violență și amenin-țare, magistrații de la Judecătorie se înduraseră să semneze totuși eliberarea individului. Din fericire, în recurs, judecătorii s-au aplecat cu simț de răspundere asupra dosarului, au analizat probele, care arată fără putință de tăgadă că tânărul este un individ periculos și care nu a învățat mare lucru din cele câteva luni petrecute după gratii, și au dispus în consecință.
Amintim că Florian Ștefan, de 19 ani, a ieșit din penitenciar la data de 7 octombrie, iar a doua zi de dimineață, respectiv pe 8 octombrie, s-a prezentat în sala de curs, de la un liceu din Constanța, la care învață fosta lui prietenă, Marina Adriana M., pe care a amenințat-o, a lovit-o, iar apoi a dus-o într-o scară de bloc, de unde nu i-a mai dat drumul să plece. În urma plângerii depuse de fată, care are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale în urma "atenției" primite de la fostul prieten, Florin Ștefan a fost reținut și băgat din nou după gratii.
Vineri, în fața judecătorilor de la Tribunal, el a cerut să fie cercetat și judecat în stare de libertate, susținând că situația de fapt nu a stat nicidecum așa cum a fost descrisă de partea vătămată și de martori, mulți dintre ei colegi de-ai fetei.
Mai mult decât atât, în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, Florian Ștefan ar fi declarat că a comis fapta "din cauza stresului din penitenciar și că nu avea cum să se descarce altfel"(?!).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4894 secunde