Bărbat arestat pentru deţinere şi trafic de droguri. 500 lei, fiecare tranzacţie!

273
Bărbat arestat pentru deţinere şi trafic de droguri. 500 lei, fiecare tranzacţie! - 240218011035big1-1708327594.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, bărbatul din Dolj, în vârstă de 35 de ani, ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis), pentru 500 de lei, la fiecare tranzacție.

La data de 16 februarie a.c., a fost dispusă reținerea lui pentru 24 de ore. În urma percheziției domiciliare efectuate la aceeași dată, au fost ridicate canabis, grindere și un cântar electronic, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

Ulterior, la data de 17 februarie, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
foto: Politia Romana


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.545 secunde