Pentru 600 - 800 de lei, comercializa droguri de mare risc, în Constanța. Acum este după gratii

191
Pentru 600 - 800 de lei, comercializa droguri de mare risc, în Constanța. Acum este după gratii - arestat-droguri-1708012049.jpg

Articole de la același autor

La data de 15 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, persoana bănuită ar fi comercializat droguri de mare risc (4-CMC) și substanțe psihoactive (2 MMC), către consumatori din județul Constanța, încasând sume cuprinse între 600 și 800 de lei.


În urma percheziției domiciliare efectuate astăzi, 15 februarie, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.


De asemenea, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea persoanei cercetate, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.


Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2789 secunde