Bărbat carbonizat în portul Constanța

1142
Bărbat carbonizat  în portul Constanța - 41330405998-1354486735.jpg

Articole de la același autor

Trupul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit în noaptea de vineri spre sâmbătă în portul Constanța, în zona căilor ferate din zona Poarta 6.


Descoperirea macabră a fost fă-cută de un agent de pază care a observat trupul omului sub un vagon cisternă. El a anunțat imediat poli-țiștii, iar criminaliștii s-au deplasat la fața locului. Prima ipoteză a oamenilor legii este că bărbatul ar fi venit la furat de cablu de înaltă tensiune, pentru a-l valorifica ulterior la depozitele de profil.

Individul s-ar fi urcat astfel pe o garnitură de vagoane care nu a mai fost urnită din loc de câteva luni bune, motiv pentru care, probabil, victima a presupus că rețeaua de înaltă tensiune este dezafectată.

Oamenii legii de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime Constanța efectuează cercetări în vederea stabilirii identității bărbatului și a condițiilor în care acesta a ajuns să-și piardă viața într-un mod atât de tragic.

Cadavrul a fost depus la morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7245 secunde