Bărbat găsit înecat în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari

707
Bărbat găsit înecat în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari - 9f816450093014dcd5cb012d167f37a3.jpg
Un bărbat a fost găsit, ieri, înecat în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, în zona podului rutier de la Năvodari. Rudele sale anunțaseră la Poliție, cu doar o zi înainte, dispariția lui de acasă. Pe corpul său nu au fost găsite urme de violență, dar polițiștii cercetează condițiile în care acesta a ajuns în apa canalului.

Ieri, în jurul orei 11, polițiștii de la TF-TN Năvodari au fost sesizați că, pe suprafața Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, în apropierea podului rutier ce traversează canalul, plutește cadavrul unei persoane.
Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în zona indicată, la km 00+500 al canalului, la aproximativ doi metri distanță de malul stâng, plutea un cadavru. Acesta a fost scos din apă cu ajutorul militarilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.
Adus la mal, bărbatul a fost identificat în persoana lui Dumitru Tudor, de 51 de ani, din Năvodari, persoană declarată dispărută la Poliția din localitate în urmă cu doar o zi, chiar de cumnata sa. Pe corpul acestuia nu au fost descoperite urme vizibile de violență.
Asupra bărbatului, mai precis în buzunarul interior al gecii cu care era îmbrăcat, a fost găsită cartea de identitate, un telefon mobil, o bancnotă de 10 lei, o legitimație de serviciu și o lampă de control tip șurubelniță.
Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care bărbatul a murit, dacă a fost vorba de o sinucidere sau de un simplu accident.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4545 secunde