Contrabandă cu țigări din Republica Moldova, Ucraina și Rusia

1630
Șase persoane suspectate de evaziune fiscală și contrabandă cu țigări au fost depistate de polițiștii constănțeni. În urma descinderilor efectuate la locuințele acestora au fost descoperite 34.020 țigarete netimbrate sau cu banderole străine.
Polițiștii spun că, la data de 17 februarie a.c., au fost efectuate două percheziții domiciliare, ce au vizat identificarea persoanelor suspectate că se ocupă cu depozitarea și comercializarea ilegală de țigarete și băuturi alcoolice netimbrate sau cu banderole de marcare străine. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost identificate 34.020 de țigarete (1.701 pachete), de diverse mărci, care nu purtau timbre de marcaj, sau purtau banderole de marcaj din Republica Moldova, Ucraina și Rusia.
Cercetările continuă față de Lale Sali, de 35 de ani, Baiazid Sali, de 28 de ani, Geilan Sali, de 33 de ani, Givan Sali, de 31 ani, Orhan Sali, de 30 de ani, și Redivan Iusein, de 35 de ani, toți din Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și contrabandă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2894 secunde