Bărbat prins cu plicuri cu droguri la el, în parcul de la Gara Constanţa

254
Bărbat prins cu plicuri cu droguri la el, în parcul de la Gara Constanţa - xbarbatprins1-1644329047.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa au depistat în Parcul Gării din municipiul Constanța, un bărbat de 30 de ani care avea asupra lui mai multe substanțe interzise.

Luni, 7 februarie, în jurul orei 14.30, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii şi siguranţei publice pe raza Secției 3 Poliție Constanța, au observat pe o bancă din parcul Gării CFR, o persoană de sex masculin care la vederea echipajului de jandarmi a devenit agitată, încercând în același timp să evite contactul vizual cu aceștia. „În urma legitimării și efectuării controlului corporal, au fost găsite asupra numitului B.C. din București, șase pliculeţe autosigilante transparente, cu o pulbere de culoare albă, șase pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde, 11 pastile de diferite culori și forme, un cântar de precizie care prezintă la interior urme de praf alb cu miros înţepător, un număr de două foițe absorbante și un obiect metalic care conținea urme de substanță vegetală”, precizează reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa.

Bunurile găsite asupra tânărului au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8655 secunde