Bărbat reținut după ce a încercat să vândă trei kilograme de mercur

291
Bărbat reținut după ce a încercat să vândă trei kilograme de mercur - mercur1349941119-1349988813.jpg
Un bărbat a fost reținut, ieri, pentru o perioadă de 24 de ore, după ce a fost prins de polițiștii constănțeni în timp ce încerca să vândă 3,1 kilograme de mercur.


Ofițerii Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au depistat în flagrant un bărbat care încerca să comercializeze, în municipiul Constanța, 3,1 kg de mercur, contra sumei de 5.000 de lei. 

Pentru prinderea acestuia, polițiștii au urmărit un taximetru în trafic pe DN 22C, la ieșire din orașul Cernavodă. Cei doi ocu-panți, identificați ca fiind Decebal P., de 38 de ani, din localitatea Fundulea, județul Călărași, și Gheorghe C., de 51 de ani, din București, au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri. 

În urma verificării interiorului autoturismului, în buzunarul situat în spatele scaunului dreapta față a fost identificat un recipient cu capacitatea de 0,5 litri, învelit într-un ambalaj din hârtie, ce conținea o substanță lichidă cu proprietățile și aspectul mercurului, în greutate de 3,1 kg. 

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de substanțe toxice, faptă pedepsită cu închisoarea de la 3 la 15 ani și interzicerea unor drepturi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.204 secunde