Bărbat reținut după ce și-ar fi ucis un prieten cu care ar fi avut o relație intimă

240
Bărbat reținut după ce și-ar fi ucis un prieten cu care ar fi avut o relație intimă - fondcriminalist11422899637-1492175338.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 66 de ani din județul Buzău a fost reținut după ce și-ar fi ucis un prieten cu care ar fi avut o relație intimă, apoi ar fi ascuns cadavrul în beciul casei, unde a fost descoperit după două săptămâni.



Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 66 de ani din localitatea Valea Râmnicului a fost reținut, după ce o femeie a sunat, joi, la 112 și a anunțat că un cunoscut de-al său i-a dezvăluit că și-a ucis prietenul în urmă cu aproape două săptămâni, după care a ascuns cadavrul în beciul locuinței, informează news.ro.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Buzău, în urma cercetărilor stabilindu-se că fapta se confirmă.

Primarul din Valea Râmnicului, Marian Galbenu, a declarat că bărbatul de 66 de ani și victima sa, în vârstă de 35 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi avut o relație intimă.

Crima ar fi avut loc în urma unui conflict izbucnit între cei doi. Bărbatul de 66 de ani l-ar fi strâns de gât pe cel de 35 de ani, apoi l-a lovit cu o cărămidă în cap, omorându-l. Ulterior, agresorul a ascuns cadavrul în beciul gospodăriei sale.

Joi, el i-ar fi povestit unei femei, o rudă apropiată, ce s-a întâmplat, iar aceasta a sesizat Poliția, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5462 secunde