SCENE ȘOCANTE în fotbalul românesc. Femeie-arbitru, BĂTUTĂ cu bestialitate la un MECI

562
2
SCENE ȘOCANTE în fotbalul românesc. Femeie-arbitru, BĂTUTĂ cu bestialitate la un MECI - 58f08b008231f40971800-1492175225.jpg

Articole recomandate

O femeie arbitru, Ioana Mihălăchioiu, a fost lovită cu bestialitate, cu pumnul peste față, de George Berbece, un jucător al echipei Viitorul Șelaru, scrie romaniatv.net

Incidentul s-a petrecut în minutul 23 al partidei cu Petrolul Răscăeți (1-5), din Seria Sud a Ligii a V-a Dâmbovița.

"Individul a făcut foarte urât după ce a primit cartonaș roșu. A amenințat-o pe doamna arbitru că o omoară și că nu mai pleacă de acolo. Foarte nervos era și fratele său, Viorel, pe care au apucat să-l schimbe, pentru a nu risca și el o eliminare. Dacă verificați, frații ăștia Berbece au fost excluși din viața sportivă în 2015, tot pentru acte de violență. Iar bătăușul, George, avea legitimație nouă, era curat băiatul. Oare cine i-a eliberat-o?", au transmis surse prezente la meci, pentru jurnaldedambovita.ro.

Acesta este cel mai grav incident din fotbalul românesc ce are ca victimă o femeie arbitru. Foarte probabil, Ioana Mihălăchioiu se va îndrepta împotriva agresorului cu o plângere penală.



Comentează știrea

Georgiana
14 aprilie 2017
moldoveni violatori

Moldoveni violatori din Vaslui

EGO
15 aprilie 2017
Arbitru batut

A mai facut asa ceva GANEA,daca va mai amintiti.Acum se pare ca este antrenor..!!? Astfel de fapte ar trebui sanctionate in prima urgenta cu EXCLUDEREA din orice activitate sportiva si apoi urmeaza celelalte....plangere in justitie...plata unor DAUNE MARI...etc.,dar noi mai bine il facem antrenor nu......?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0542 secunde