Bărbat reţinut pentru trafic cu canabis

303
Bărbat reţinut pentru trafic cu canabis - diicota-1692360042.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT Craiova au reţinut un bărbat care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Conform unui comunicat de presă al DIICOT, inculpatul a fost prins în flagrant imediat după comercializarea unei cantităţi de peste 600 de grame de canabis, pentru suma de 16.400 lei.

De asemenea, în autoturismul său au fost găsite şi ridicate mai multe recipiente şi un cântar electronic de precizie, toate purtând urme de materie vegetală. Ulterior a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie, la locuinţa inculpatului fiind identificată şi ridicată o altă cantitate de canabis.

Procurorii arată că, pe parcursul lunii august 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de canabis către consumatori de pe raza municipiului Craiova.

Vineri a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9854 secunde