Bărbatul care a furat un autobuz RATC, arestat

156
1
Bărbatul care a furat un autobuz RATC, arestat - grevaratc461379413692-1381927908.jpg

Articole de la același autor

Constantin Bucur, bărbatul care a furat un autobuz RATC marți, s-a ales cu mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. 
"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța privind arestarea preventivă a inculpatului Bucur Constantin. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Bucur Constantin pe o perioadă de 20 zile, cu începere de la 16.10.2013 până la 4.11.2013 inclusiv. Dispune emiterea de urgență a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului", se arată pe portalul instanțelor de judecată. 




Reamintim că evenimentul s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 6.30, la cap de linie, în Poarta 1. Șoferul RATC-ului a coborât pentru a-și viza foaia de parcurs, însă a făcut greșeala de a lăsa cheia în contact. Profitând de momentul de neatenție, bărbatul s-a urcat în autobuz și a pornit la drum. Acesta a fost prins, însă, pe bulevardul Aurel Vlaicu, de polițiștii constănțeni. Se pare că făptașul a fost angajat al RATC în urmă cu cinci ani, însă a fost concediat pentru comportament inadecvat. 




Comentează știrea

RATC
16 octombrie 2013
RATC

Momentul de neatentie costa! Sunt soferi care coboara de la volan, lasa cheile in contact, isi cumpara tigari - salam si paine, iar calatorii risca sa se plimbe cu cine stie cine la volan prin oras... Ori sa ajunga in primul pom! Soferul respectiv e nevinovat??!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Autobuz RATC, furat de un fost angajat
Pagina a fost generata in 0.8678 secunde