Bărbatul care amenința că va împinge femei la metrou, internat la Psihiatrie

342
Bărbatul care amenința că va împinge femei la metrou, internat la Psihiatrie - img06590300-1516802432.jpg

Articole recomandate

Bărbatul din Morteni, județul Dâmbovița, care posta amenințări pe Facebook a fost internat la Psihiatrie, arată un comunicat al IPJ Dâmbovița.


Bărbatul a fost reținut de Poliție acum două zile pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a postat amenințări pe rețeaua de socializare inclusiv la adresa unor copii, scrie Agerpres.

''Împotriva bărbatului din Morteni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost dispusă măsura internării medicale provizorii nevoluntară până la însănătoșire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii'', se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Conform sursei citate, bărbatul este bănuit că, în cursul acestei luni, ar fi postat pe o rețea de socializare mai multe mesaje cu caracter amenințător.

Potrivit vecinilor bărbatului, se pare că bărbatul nu îi cunoștea pe cei cărora le adresa mesajele, iar o persoană care a văzut postările a anunțat Poliția. Conform vecinilor, acesta ar suferi de o boală psihică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4774 secunde