Bărbatul care și-a incendiat mașina în fața CSM a fost arestat preventiv

175
1
Bărbatul care și-a incendiat mașina în fața CSM a fost arestat preventiv - incendiu-1454155231.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care și-a dat foc ieri la mașină, în București, pentru că se considera nedreptățit de judecători a fost trimis astăzi în arest preventiv. Procurorii l-au reținut peste noapte, iar magistrații au considerat că este pericol public și trebuie închis.


Bărbatului i se aduc acuzații de distrugere și tulburare a liniștii publice, acuzații pe care procurorii le-au prezentat astăzi în fața Judecătoriei Sectorului 6. Sentința dată a fost de arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, transmite Digi24.ro.



Potrivit avocatului bărbatului acuzat, acesta și-a recunoscut vina și a spus că a premeditat toată acțiunea. De asemenea, avocatul a mai spus că, înainte de a da foc mașinii, s-ar fi asigurat că, în urma acestui gest, nimeni nu ar fi rănit. Din acest motiv ar fi plasat autoturismul pe mijlocul carosabilului.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8518 secunde