Bărbatul găsit mort într-o grădină din Cumpăna a decedat din cauza băuturii

1678
Medicii legiști au finalizat necrop-sia în cazul bărbatului găsit mort în curtea unui localnic din Cumpăna. Specialiștii susțin că alcoolul i-a adus sfârșitul lui Gheorghe Moiceanu, de 42 de ani, deoarece în stomacul său nu a fost găsită nicio urmă de mâncare, ci doar băutură. De asemenea, legiștii susțin că lovitura pe care o avea la cap ar fi putut proveni de la un bolovan din grădină, de care s-a lovit în cădere. Și pentru faptul că bărbatul era mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat
s-a găsit o explicație. Anchetatorii spun că Gheorghe Moiceanu a băut foarte mult în noaptea prece-dentă. Astfel, este posibil să-l fi luat căldurile, motiv pentru care s-a dezbrăcat, iar ulterior i s-a făcut rău și a căzut inconștient la pământ, unde a murit.
În cursul zilei de duminică, un bărbat de 42 de ani, din Cumpăna, a fost găsit fără suflare în grădina vecinului său, Onder Serpegean, cu care băuse cu o seară înainte. Trupul lui Gheorghe Moiceanu a fost descoperit, duminică dimineața, chiar de vecinul la care fusese sâmbătă seara. Cei doi au au consumat băuturi alcoolice iar la un moment dat, Moiceanu a spus că pleacă la el acasă. Duminică dimineața, Onder Serpegean l-a găsit mort în grădina sa. Gheorghe Moiceanu era aproape dezbrăcat și avea pe el doar o bluză și un slip. Lângă el erau hainele cu care fusese îmbrăcat. Speriat, vecinul a sunat la Poliție și a anunțat oamenii legii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3027 secunde