Polițiștii caută trei pistoale dispărute dintr-o locuință din Cumpăna

1091
Polițiștii caută trei pistoale dispărute dintr-o locuință din Cumpăna - 6b1b8b2bb68e6661234e50f112d75c4e.jpg
Trei hoți au fost reținuți de oamenii legii după ce au intrat într-o locuință și au sustras mai multe bunuri de valoare, printre care și trei pistoale.
În cursul zilei de sâmbătă, Doina Crăciunica, din Cumpăna, a descoperit că locuința i-a fost călcată de hoți. Femeia a declarat polițiștilor că din casă i-au dispărut 4.500 de lei, un laptop, trei pistoale și o cameră video.
Oameni legii au început imediat cercetările, iar la scurt timp au prins trei indivizi despre care au probe că ar fi implicați în furt.
Potrivit anchetatorilor, autorii infracțiunii ar fi Mihăiță Gușă, de 20 de ani și Sorin G., de 17 ani. Totodată, la comiterea infracțiunii mai este implicat și Alexandru Țapu, de 22 de ani, care ar fi complice deoarece i-a ajutat pe cei doi să transporte bunurile furate. Toți trei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.
În altă ordine de idei, bunurile sustrase au fost recuperate, însă indivizii care au participat la furt spun că nu au luat niciun pistol din casă. Anchetatorii cred că aceștia vor să-i inducă în eroare și depun eforturi pentru a descoperi unde au ascuns suspecții armele. Oamenii legii susțin că unul dintre membrii familiei din casa căreia s-au luat pistoalele are permis de port armă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4687 secunde