Bătaie între sportivi la meciul de rugby juniori România - Georgia

1332
Ieri, în jurul orei 11, în urma unui apel telefonic la numărul unic de urgențe 112, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în nouă minute la stadionul de rugby din Complexul "Badea Cârțan" Constanța, pentru a aplana o altercație între un grup de sportivi, la finalul meciului de rugby juniori (sub 17 ani), România - Georgia. Se pare că bătaia a pornit de la sportivii georgieni, care au fost nemulțumiți de rezultatul meciului.
Meciul face parte dintr-un turneu de pregătire, organizat în sistem de reciprocitate de Federația Română de Rugby.
Potrivit căpitanului Sorin Trancă, în urma verificărilor, jandarmii au stabilit că la finalul partidei câștigate de formația României (12 - 6) s-a produs o altercație între sportivii aflați pe teren. În plus, echipa oaspete a intrat într-un conflict verbal și cu publicul aflat în tribune.
Prin urmare, organizatorul competiției sportive, Federația Română de Rugby, a primit o sancțiune din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, pentru că nu a întreprins demersurile legale prevăzute de Legea 4/2008 (prevenirea și combaterea violenței în sport) în ceea ce privește declararea jocului, cu cel puțin cinci zile înainte, la unitatea de jandarmi competentă teritorial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7257 secunde