Jocul de-a justiția și libertatea

Suspecții din dosarul "Bamburic" sunt din nou liberi

576
Suspecții din dosarul
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus punerea de îndată în libertate a lui Daniel-Lili Dediu, Dănuț-Maricel Mustață și Grigore-Nicolae Dănilă, cei trei suspecți acuzați de tentativa de omor asupra omului de afaceri Liviu Dorin Bamburic, și rejudecarea de către instanța de fond a propunerii procurorilor de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi țara cu cea a arestării preventive. Este pentru a doua oară când magistrații de la Curtea de Apel decid punerea în libertate a celor trei.
Dănuț-Maricel Mustață este judecat pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, Daniel-Lili Dediu - pentru complicitate la tentativă de omor calificat, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar Grigore-Nicolae Dănilă - pentru complicitate la tentativă de omor calificat, asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Potrivit rechizitoriului, Mustață a încercat să îl omoare pe omul de afaceri constănțean Liviu Dorin Bamburic, care a fost împușcat cu nouă focuri de armă, la mijlocul lunii ianuarie 2008.
Bărbatul a fost ajutat de ceilalți doi indivizi, care îl urmăriseră pe Bamburic în mai multe rânduri, în încercarea de a pune la punct un plan perfect pentru comiterea faptelor.
Pe 16 ianuarie 2008, cei trei l-au urmărit pe Bamburic și, la intrarea în locuință, Mustață l-a împușcat. După mai multe intervenții chirurgicale, Bamburic a scăpat cu viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6436 secunde