Bătaie, la Vama Veche, din cauza unui loc de parcare

395
1
Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină pe strada Tudor Vladimirescu, din Vama Veche, la un scandal izbucnit între două persoane. Conflictul a pornit de la faptul că un tânăr de 32 de ani, din București, Cristian C., a parcat în dreptul casei lui Ion B., din localitate. La sosirea echipajului, cele două persoane își împărțeau pumni și picioare, dar au încetat imediat la vederea jandarmilor. Deoarece prezentau escoriații la nivelul arcadelor, a fost chemată o ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale persoanelor la fața locului, nefiind necesară transportarea lor la spital. Cercetările efectuate la fața locului au scos la iveală faptul că, în urma încăierării celor două persoane, s-au produs pagube și unui autoturism marca Renault, spărgându-i-se luneta.
Celor în cauză le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distugere și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice. Cercetările au fost preluate de lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Mangalia.

Comentează știrea

Ratiu
23 iulie 2012
Vama& 2Mai

Fauna care populeaza vestita zona Vama si 2 Mai nu difera prea mult de cea care ne face de ras in strainatate. Daca se abtin pe timp de vara e pentru ca realizeaza ca mai bine rupi la pret turistul decat sa-l talharesti sau sa-l bati ca un dobitoc imputit.E frumoasa marea dar aveti totusi grija ca sunteti in Romania,unde oamenii sunt mai periculosi decat alte vietati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0164 secunde