Vânzătorii ambulanți din Saturn și Vama Veche amendați de jandarmi

325
Vânzătorii ambulanți din Saturn și Vama Veche amendați de jandarmi - plajaturistivanzatorambulant4-1342699741.jpg

Articole de la același autor

În perioada16-19 iulie a.c., între orele 11-12.30, jandarmii din stațiunile Saturn și Vama Veche au desfășurat acțiuni de depistare și sancționare a comerțului neautorizat. Au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.000 lei.

Marți, 17 iulie, în apropierea plajei "Pescărie", din Vama Veche, Ion M., de 40 de ani, din comuna Glod, Dâmbovița, vindea turiștilor de pe plajă, mure dintr-o găleată de plastic.

După 20 de minute, în aceeași zonă, și-au făcut apariția și prietenii bărbatului, Gheorghe Ș., de 29 de ani, din Piatra Neamț și Sandu R., de 32 de ani, din Pitești, care ofereau turiștilor spre vânzare piersici, caise, mure și prune, din mai multe găleți.

Existând suspiciuni cu privire la calitatea alimentelor și a celorlalte produse oferite spre vânzare și condițiile de comercializare care puteau pune în pericol sănătatea cumpărătorilor, marfa a fost ridicată în vederea distrugerii.

Miercuri, 18 iulie, pe plaja din Vama Veche, ora 21.40, jandarmii au surprins-o pe Dorința D., de 45 de ani, din Tecuci, care oferea turiștilor spre vânzare diferite jucării (baghete și coronițe luminoase, baghete pentru făcut bule din sapun și jucării din cauciuc, luminoase), fără a deține vreo autorizație în acest sens.

Persoanele în cauză nu au putut prezenta nici un fel de documente care să ateste legalitatea activității comerciale, drept pentru care au fost sancționate cu câte 1.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3039 secunde