Gașcă de minori, la furat și tâlhărit în Vama Veche

1248
Gașcă de minori, la furat și tâlhărit în Vama Veche - vamaveche1340731620-1341168378.jpg
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2, un echipaj de jandarmi care se afla în patrulare pe plaja din dreptul terasei "La Corturi", din Vama Veche, a observat că patru tineri, cu un comportament suspect, se aflau în dreptul unui cort amplasat pe plajă.
Militarii i-au legitimat și au descoperit astfel patru telefoane mobile, o cameră foto digitală marca "Nikon", două perechi de ochelari de soare, o pereche de cărți de joc, un cuțit cu lama de aproximativ 7-8 cm lungime, precum și alte bunuri pentru care ei nu au putut face dovada că le-ar aparține.
În urma cercetărilor efectuate la fața locului, precum și a unei vizualizări mai atente a corturilor, jandarmii au observat că unul prezenta mai multe tăieturi. De asemenea, în urma discuțiilor purtate cu cele patru persoane a reieșit că bunurile găsite asupra lor au fost sustrase de la diferite persoane atât pe timpul zilei, cât și a nopții.
Pentru că s-a solicitat și ajutorul echipajului de intervenție, astfel s-a putut constata că printre bunurile sustrase se afla și camera foto digitală marca "Nikon", despre care se primise o reclamație, de la două persoane, prin serviciul
112, sâmbătă seară, în jurul orei 21,30, prin care reclamau că în timp ce se aflau pe faleza din Vama Veche au fost deposedate, prin violență, de trei persoane.
Jandarmii le-au întocmit celor patru tineri, Lucian M., de 15 ani, Alexandru Cotoiu, de 21 de ani, Marian N., de 17 ani, și Claudiu C., de 16 ani, din Limanu, dosare penale pentru tâlhărie și furt, iar bunurile și suspecții au fost predați spre continuarea cercetărilor lucrătorilor Secției 3 Poliție Rurală Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : Revin actorii talentați la Vama Veche
Pagina a fost generata in 0.2016 secunde