Polițiștii detașați au ajuns pe litoral

375
Sâmbătă dimineață a ajuns la Constanța prima serie de polițiști detașați, respectiv 176 de oameni, în cadrul Planului de acțiune "Litoral 2012". Odată cu ei au sosit la Constanța, pentru a supraveghea cum se desfășoară primele acțiuni, și chestorul de poliție Dumitru Jianu, directorul Direcției de Ordine Publică, dar și comisarul șef Lucian Diniță, șeful Direcției Rutiere.

Ca și în anii trecuți, oamenii legii vor pune accent pe menținerea ordinii publice, pe fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor rutiere.

De asemenea, se continuă colaborarea din anii trecuți cu polițiștii bulgari, astfel că agenți din țara vecină vor veni în Constanța, Călărași, Dolj și Giurgiu, unde vor desfășura acțiuni comune cu polițiștii români. Totodată, patru polițiști din țară vor merge în Bulgaria.

"Întrucât litoralul românesc reprezintă un punct de atracție atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini, Poliția Română le recomandă celor aflați pe litoral să adopte măsurile minime de siguranță, de protejare a bunurilor și valorilor pe care le dețin pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor și să respecte nor-mele legale în vigoare", au subliniat reprezentanții instituției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu în Portul Tomis
Pagina a fost generata in 2.0938 secunde