"Bătaie" pe posturile de conducere ale instanțelor constănțene

709

Articole de la același autor

11 magistrați din județul Constanța s-au înscris la concursul de ocupare a posturilor de conducere de la Judecătoria, Tribunalul și Curtea de Apel Constanța, precum și pentru postul de președinte al Judecătoriei Mangalia.
Pentru funcția de președinte al Tribunalului Constanța concurează magistrații Vasile Cosac Cărbune și Doina Drăguinea, iar pentru cea de vicepreședinte ale aceleiași instanțe Cornelia Dumitra, Viorel Teodor Gheorghe și Anca Jeanina Niță, de la Judecătoria Măcin, delegată la Tribunalul Constanța.
La Judecătoria Constanța, pentru funcția de vicepreședinte participă la examinare magistrații Corina Eugenia Jianu, Petronel Iulian Alexandru și Mihaela Cristina Grădinariu (de la Tribunalul București). Ultimul magistrat amintit mai sus concurează și pentru postul de președinte al Judecătoriei Mangalia, alături de judecătorul Augustina Livia Nistor.
Și pentru președinția Curții de Apel Constanța este concurență. Actualul președinte, judecătorul Nicolae Stanciu, participă la concurs alături de colega de instanță, magistratul Georgiana Pulbere.
Menționăm că, recent, activitatea fostului președinte al Tribunalului Constanța, judecătorul Doina Drăguinea, a fost verificată de către inspectorii Consiliului Superior al Magistraturii, ca urmare a săvârșirii unor abateri disciplinare privind efectuarea cu întârziere a lucrărilor din dosarele instrumentate din motive ce îi pot fi imputate.
Concursul pentru ocuparea posturilor de conducere este în plină desfășurare la Consiliul Superior al Magistraturii și se va încheia la data de 15 decembrie. Astăzi, toți cei 11 candidați susțin proba scrisă la ma-nagement, comunicare și resurse umane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : "Regina Maria" se întoarce din misiune
Pagina a fost generata in 1.6092 secunde