Concurs Procurorul Laurențiu Bratosin, noul șef de la Serviciul DIICOT Constanța

769

Articole de la același autor

Schimbări de bun augur la Serviciul DIICOT Constanța. Fostul șef, procurorul Dumitru Uzun, a fost înlocuit în funcție de către mai tânărul său coleg, procurorul Laurențiu Bratosin. Cel din urmă și-a demonstrat capacitățile profesionale și a convins, printr-un interviu ce a avut loc în fața superiorilor de la București, că este capabil să conducă mai eficient Serviciul DIICOT Constanța.
El a fost delegat, începând cu data de 1 decembrie a.c., pentru o perioadă de șase luni, în funcția respectivă, urmând a se face propunere pentru numirea defi-nitivă către Consiliul Superior al Magistraturii.
Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism  din cadrul Ministerului Public s-a înființat ca structură specializată în combaterea infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție prin Legea nr. 508/2004. La nivelul fiecărei Curți de Apel există un serviciu specializat în vederea investigării infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : "Regina Maria" se întoarce din misiune
Pagina a fost generata in 1.7782 secunde