Bătrân păcălit prin metoda Accidentul – varianta COVID-19. A dat 10.000 de dolari pentru un „aparat de oxigen”

323
Bătrân păcălit prin metoda Accidentul – varianta COVID-19. A dat 10.000 de dolari pentru un „aparat de oxigen” - xbatranpacalit-1645197525.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru înșelăciune prin metoda accidentul - varianta Covid-19, după ce l-ar fi păcălit pe un bătrân că fiul său este internat şi are nevoie de un aparat de oxigen.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia i-au identificat pe cei doi bărbați, de 37 și 26 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Potrivit oamenilor legii, în data de 28 decembrie 2021, una dintre persoanele în cauză ar fi contactat, pe telefonul fix, un bărbat de 70 de ani, din Mangalia, s-ar fi recomandat a fi fiul vârstnicului și i-ar fi cerut ajutor financiar pentru achiziționarea unui aparat de oxigen, întrucât acesta susținea că ar internat în spital, într-o stare gravă, din cauza infectării cu virusul Covid-19. Vârstnicul ar fi înmânat unuia dintre bărbați 10.000 de dolari, prejudiciul fiind recuperat integral, pe parcursul cercetărilor.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4301 secunde