Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni

461
Ieri, în jurul orei 12, pe strada IC Brătianu, din Constanța, a avut loc un accident deosebit de grav care s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei în vârstă de 69 de ani.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, Gheorghe D., de 53 de ani, din Constanța, se afla la volanul unui autoturism marca Daewoo Cielo, cu numărul de înmatriculare CT-52-DGE, cu care circula pe IC Brătianu, pe banda a doua, dinspre strada Cumpenei spre zona Doi Cocoși. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Alba Iulia, nerespectând semnificația indicatorului care îl avertiza că urmează o trecere de pietoni, șoferul a lovit cu partea față a autoturismului pe Aurica I., de 69 de ani, din Constanța, care traversa bulevardul regulamentar, din stânga conducătorului auto.
La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță, care a transportat victima, în stare gravă, la Spitalul Clinic Județean Constanța.
Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța urmează să cerceteze cu atenție cauzele care au dus la producerea accidentului. Șoferului i-a fost suspendat carnetul de conducere până la finalizarea anchetei, iar pe numele lui urmează a fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7928 secunde