Bătrâni jefuiți de un fals inspector de la taxe și impozite. Mare atenție! Cum i-a păcălit acesta pe oameni

276
Bătrâni jefuiți de un fals inspector de la taxe și impozite. Mare atenție! Cum i-a păcălit acesta pe oameni - politia1152352459315510930211683-1685182759.jpg
Doi bătrâni au fost jefuiți de un fals angajat de la taxe și impozite locale, scrie antena3.ro



Individul știa că oamenilor le murise un copil și, sub pretextul că a rămas cu datorii la taxe și impozite, a venit să colecteze banii.

Hotul a venit cu lecțiile învățate. Ştia că bătrâna a fost profesoară și dădea meditații acasă.

Bărbatul a vrut să-i câştige încrederea şi i-a spus că l-ar fi meditat şi pe el la română, cu mulţi ani în urmă.

”L-am crezut și mi-a spus că a venit la mine și l-am pregătit și a jucat cu băiatul meu șah. Mi-a arătat exact unde stătea băiatul meu pe pat, cum stătea el pe scaun și la mijloc era masa și mi-a dat atâtea detalii încât am crezut că a fost de 100 de ori la mine în casă”, a povestit femeia.

După ce a luat banii, bărbatul s-a făcut nevăzut.

Imediat după ce a realizat că a fost păcălită, femeia a depus plângere la poliţie.

”La data de 19 mai, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați că o femeie din localitate ar fi fost înșelată de o persoană necunoscută, care s-ar fi prezentat la domiciliul acesteia pretinzând că este angajat pentru încasarea unor taxe. Cazul a fost preluat de Biroul de investigații criminale”, a declarat Dumitrache Gabriel, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Politiştii le recomandă celor care se confruntă cu astfel de situaţii să nu lase persoane necunoscute să le intre în casă şi mai ales să nu le dea bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5877 secunde