Bătut măr din cauza unei șicane în trafic

611
Polițiștii din Murfatlar au fost sesizați, marți după-amiază, de un bărbat de 33 de ani, că a fost bătut de patru indivizi, urmare a unei altercații în trafic.
Victima le-a spus polițiștilor că el și un prieten se deplasau cu mașina și, ajunși în zona Pădurii Murfatlar, din cauza unei șicane în trafic cu o altă mașină, au fost nevoiți să oprească. Ocupanții celor două autoturisme s-au luat la ceartă, iar victima a reclamat că a fost bătută de patru indivizi și, în timpul altercației, i-a fost smuls de la gât un lănțișor de aur cu cruciuliță, în valoare de aproximativ 8000 de lei.
Polițiștii din Murfatlar, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Rutier, au identificat și scos din trafic, pe raza localității Poarta Albă, autoturismul semnalat la locul incidentului, în acesta fiind identificați Robert Costin P., de 25 de ani și Constantin Ionuț A., de 25 de ani, ambii din Poarta Albă. De asemenea, au fost identificați și ceilalți doi bărbați care au participat la agresiune, tot din Poarta Albă.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment și luarea măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4967 secunde