Beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un tir. Doi minori au fost răniți

206
Beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un tir. Doi minori au fost răniți - untitled-1560235372.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 27 de ani a fost la un pas să provoace o tragedie azi-noapte, pe Drumul Național 22C, dinspre localitatea Castelu către Medgidia.


Potrivit polițiștilor, pe fondul consumului de alcool și a lipsei de experiență în conducere, întrucât nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, bărbatul care se afla la volanul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând ăn coliziune frontal cu un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, condus regulamentar din sens opus de către un bărbat.


Polițiștii au stabilit că șoferul tirului are 50 de ani și se afla, la rândul său, sub influența băuturilor alcoolice, la test rezultând 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.


După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, cel de 27 de ani, a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști la domiciliu. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi tineri, de 16, respective 17 ani, ambii pasageri în primul auto.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.23 secunde