Bebeluși transportați de urgență la spital cu elicoptere MAI

252
Bebeluși transportați de urgență la spital cu elicoptere MAI - ss-1585423170.jpg
Piloții Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost solicitați să intervină, sâmbătă, pentru salvarea a patru bebeluși, care au fost aduși de la Suceava și Botoșani la spitale din București, informează Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), citat de Agerpres.

"Astăzi, la ora 16,02, elicopterul Mi8 aflat în dotarea Inspectoratului General de Aviație al MAI, format din echipaj medical aparținând UPU - SMURD Iași, a decolat de la Suceava către București, având misiunea de a transporta de urgență trei bebeluși născuți prematur. La aterizarea în București, respectiv ora 18,02, aceștia au fost preluați de 3 echipaje de intervenție pe ambulanță de transport neonatal UTIM- SMURD București și transportați în siguranță la Maternitatea Giulești în vederea acordării îngrijirilor medicale care se impun", precizează sursa citată.

Totodată, echipajul medical din cadrul UPU-SMURD Iași aflat la bordul elicopterului SMURD nr. 342, în serviciu la Punctul de Operare Aeromedical Iași, a avut misiunea de a transporta în condiții de maximă siguranță, de la Botoșani la București, cel de al 4-le-a bebeluș, care prezenta malformații cardiace. Bebelușul a fost preluat de un echipaj de transport neonatal UTIM- SMURD București și transportat în siguranță la Spitalul de Urgență pentru Copii Marie Curie, mai precizează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2557 secunde