Belgieni căutați internațional pentru omor, prinși în România

280
Belgieni căutați internațional pentru omor, prinși în România - ddd-1580585145.jpg

Articole recomandate

Operațiune de amploare a polițiștilor din vestul țării, sâmbătă după-amiază. Aceștia au descins într-o localitate din apropierea Timișoarei unde aveau informații că era stabilit un bărbat din Belgia căutat în toată lumea pentru omor și trafic de droguri. În locuință, oamenii legii au găsit-o și pe iubita bărbatului care avea și ea, la rândul ei, mandat de urmărire internațională pentru aceleași fapte, transmite Digi 24.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, a precizat la Digi24 că operațiunea forțelor de ordine în localitatea Peciu Nou din jud. Timiș a fost demarată sâmbătă, în jurul orei 16:00. "Cei doi erau cunoscuți ca fiind înarmați și violenți. Asupra bărbatului a fost găsită, în momentul reținerii, o armă de foc", a declarat Aurora Voicilă. Pistolul găsit asupra bărbatului este un revolver de calibru 22 mm. "Au fost înarmați și destul de violenți, dar polițiștii au reușit să-i imobilizeze", a precizat reprezentanta IPJ Timiș.

Cei doi belgieni vor fi audiați la sediul Inspectoratului Județean de Poliție, apoi vor prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru derularea procedurii de predare către autoritățile belgiene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde