"Benzinari" menținuți în arest de judecători

439
1
Magistrații de la Tribunalul Constanța au admis, ieri, recursul procurorilor și au anulat decizia Judecătoriei Constanța prin care patru indivizi acuzați că au furat benzină prin intermediul unei instalații artizanale amplasată în apropierea Rafinăriei Petromidia erau puși în libertate. 


Procurorul de ședință a susținut că Dumitru Ciobanu, de 39 de ani, Sorin Laurențiu Penciu, de 35 de ani, Raymondo Remi Mocanu, de 42 de ani, și Mihai Guzu, de 38 de ani, au comis o faptă extrem de gravă și că se impune în continuare menținerea stării lor de arest. Completul de judecată al Tribunalului Constanța a admis recursul procurorilor și a prelungit starea de arest a celor patru cu încă 30 de zile.

Amintim că cei patru, alături de alte cinci persoane care sunt cercetate în stare de libertate, ar fi furat, în perioada iulie - septembrie 2012, nu mai puțin de 1,2 tone de benzină prin intermediul unei instalații artizanale montate la o conductă ce se află în imediata apropiere a Rafinăriei Petromidia. 


Comentează știrea

rgPKDalfuBYbRuujURD
23 august 2014
iSPnyGCZumNfUuD

VL4qW0 jkbfzrfbxfxr, [url=http://zkzzpfjauvdk.com/]zkzzpfjauvdk[/url], [link=http://umanhynxjuan.com/]umanhynxjuan[/link], http://hfdkjarexerz.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9742 secunde