Bianca Drăgușanu a pierdut procesul intentat Poliției Rutiere

600
Bianca Drăgușanu a pierdut procesul pe care l-a intentat Poliției Rutiere. Judecătoria Medgidia a respins, ieri, cererea de anulare a procesului verbal de constatare a contravenției înaintată instanței de asistenta lui Capatos.
Ea a contestat faptul că, la data de 1 august 2010, polițiștii de la Rutieră i-au luat permisul pe motiv că a încălcat normele rutiere. Conform noilor reglementări făcute de Legea micii reforme în justiție, sentința este definitivă și irevocabilă, astfel că Bianca Drăgușanu va fi pieton în următoarele trei luni de zile, perioadă în care va avea permisul suspendat.
Drăgușanu a fost trasă pe dreapta de polițiștii de la Rutieră pentru că mașina condusă de aceasta, un BMW X6, a depășit o coloană de autoturisme oprite la trecerea de cale ferată, de la ieșirea din localitatea constănțeană Poarta Albă.
Ea a încercat, timp de o oră și jumătate, să-și folosească toate farmecele pentru a-l îndupleca pe agentul Marius Ivancea să nu-i ia permisul de conducere. Polițistul însă nu s-a lăsat "convins", așa că a amendat-o pe Drăgușanu și i-a ridicat și permisul. Modelul și-a recuperat însă documentul după ce a atacat procesul-verbal de contravenție în instanță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7035 secunde