BICICLISTĂ AMENDATĂ CU 1740 lei / Polițistul Godină, reacție dură: "Dacă și-ar fi ținut pentru ea blestemele de Dumnezei..."

3315
7
BICICLISTĂ AMENDATĂ CU 1740 lei / Polițistul Godină, reacție dură:

Articole recomandate

Cazul unei femei din Suceava, care câștigă 82 de lei pe lună și care trebuie să plătească o amendă de 1.740 de lei pentru că nu a avut lumini la bicicletă și nici buletinul la ea, ar putea ajunge în instanță. Polițistul Marian Godină spune că "doamna s-ar fi ales doar cu un avertisment dacă și-ar fi ținut pentru ea blestemele de Dumnezei și sfinți".


"Am condus bicicleta fără buletin pe DN 208, localitatea Udești, sat Udești. Nu aveam buletinul la mine, mi-a dat amendă și nu aveam două stopuri, unul pe față și unul pe spate, ziua în amiaza mare la 10:35. Avertisment nu mi-au dat, mi-au dat direct amendă, 870+870 lei, rezultă 17 milioane 400 de lei (n. red. 1700 lei)", spune Mirela Andrieș, citată de digi24.ro


 Femeia a fost amendată în timp ce plecase de acasă către farmacia din sat. Bicicleta nici măcar nu era a sa, o împrumutase de la un vecin, precizează aceeași sursă.


"Ca jurnalist, dacă vrei să scrii un articol reușit despre Poliția Română, scrii ceva de rău, denigrator. Nu te poți aștepta ca oamenii să simpatizeze o instituție care îi sancționează atunci când greșesc, astfel că succesul articolului este garantat, mai ales dacă alegi ingredientele cu atenție. Așa că găsești o tanti sărăcuță, care, neavând posibilități materiale de a merge cu mașina, se deplasează, sărmana, cu bicicleta. Aaa, și nici măcar aia nu e a ei, e împrumutată. Și nu, nu mergea la discotecă, ci mergea la farmacie pentru că fusese anunțată că abia îi sosiseră medicamentele necesare. V-ați sensibilizat deja? Buuun. Și cum mergea așa tanti asta, pedalând pe drumeag transpirată, în scenă intră milițianul cel rău, bătut în cap, care trebuie să își facă norma de amenzi. Și cum nu-s destui care încalcă legea, bau-bau ăsta se leagă tocmai de biata femeie care întârzia la medicamente. Mă mir că nu au scris că pedala după insulină și că mai avea câteva minute până la șoc, ar fi sunat și mai dramatic. Milițianul cel rău, în loc să o ducă cu girofaruri și sirene, o ia la întrebări că de ce nu are elemente reflectorizante, buletin și alte porcării d-astea de scrie în lege de ele și pe care unii mai proști chiar le respectă. Și pentru că femeia nu avea nimic în regulă, primește o amendă de 870 de lei. Nuuu, nu scrie că poate plăti jumătate din minim, că apoi nu mai pare chiar așa rău milițianul. Și tot ca să ne dea o lacrimă pe obraz, nu scrie nimic nici de faptul că doamna s-ar fi ales doar cu un avertisment, așa cum au primit alți doi bicicliști, în aceeași zi, tot acolo, dacă și-ar fi ținut pentru ea blestemele de Dumnezei și sfinți ce și le-a auzit colegul meu de la ea. În schimb ne este livrată o poză cu femeia care a achitat amenda și un titlu cu "femeia săracită de poliție". Unii mai trecuți prin d-astea, au văzut din poză că p-v-ul fusese primit prin poștă, semn că doamna nu prea a colaborat. Apoi urmează sutele de comentarii la adresa polițistului fără suflet. Culmea, e același polițist care a fost la accidente cu bicicliști morți pe marginea drumului, iar cei care comentează sunt aceiași care dacă ar vedea un astfel de biciclist "regulamentar" trecând pe lângă un polițist fără să fie oprit, ar comenta cum îl doare pe polițist la caschetă de lege. Tot ei ar înjura de mama focului poliția dacă ar fi implicați într-un accident rutier din cauza unui biciclist neechipat corespunzător", a scris Marian Godină pe Facebook.


Comentează știrea

Antonius
29 mai 2017
Legea este lege!

Acolo unde este mecesar, educatia se impune cu forta. ADN ul romanului este conceput sa nu respecte regulile, reguli ce tin de viata si integritatea corporala a persoanelor. Felicitari politiei!

Ion
29 mai 2017
bani

Sa fim seriosi..............putea sa ii dea o amenda de 10 lei....un avertisment dar la o femeie de la tara care are 2 lei salariu pe luna sa fim seriosi..........Asta e nesimtire din partea stiti voi cui

Dragnea
29 mai 2017
Huooo

Huooo milițienilor!!!

carla morino
29 mai 2017
Oferta de împrumut și de investiții pentru a începe proiectul

Sunteți în căutarea de bani pentru a revigora activitățile dumneavoastră, fie pentru un proiect, sau pentru a cumpăra un apartament, dar, din păcate, banca vă cere să condițiile în care nu sunt. Mai multe griji, sunt speciale pe care le acordă împrumuturi de mult timp și costurile tuturor persoanelor capabile să-și îndeplinească angajamentele în caz contrar, rata dobânzii este de 2% până la 4% Ori aveți nevoie de bani pentru alte motive; nu există să mă contactați pentru mai multe informații Eu o fac în următoarele domenii: - împrumut financiar - Creditul imobiliar - Credit de investitii - Creditul Auto - Consolidarea datoriilor - Achiziționarea de credit - Credit de nevoi personale - Ești blocat. Dacă sunteți cu adevărat în nevoie, vă rugăm să contactați-mă pentru mai multe informations.Veuillez mă contactați prin e-mail: [email protected] e-mail: [email protected] e-mail: [email protected]

nicu
29 mai 2017
tot respectul

pentru opinia prezentata, dar atunci cand amendezi un OM si vrei sa -i iei o caciula de banet pt ca nu are far si stop ZIUA in amiaza mare si pe deasupra mai si motivezi cu faptul ca ai fost injurat de acel om care poate nu a vazut in viata lui ataia bani in portmoneu, simtindu-te un mic dumnezeu ofensat eu nu te mai numesc om ci iti spun simplu; militian . Asta nu inseamna ca nu pot sa te injur si eu si sa-ti spun ca mi-as dori sa va vad si pe voi astia, militienii, lucrand in mediu privat pe o mie de lei sa vedem cum va descurcati si mai ales ce reactii ai avea afland ca tocmai ai fost amendat pentru ca nu aveai far si stop la bicicleta...ziua in amiaza mare. Noaptea mintii ..

Toni
30 mai 2017
Rusine!!!!

Suntem de rasul lumii,amendezi o femeie amarata mai rau ca pe un cocalar care alearga cu bolidul cu 100 la ora prin centrul orasului!!!Este jenant,am uitat sa mai fim OAMENI.Iar tu Godina Marian mai lasa-ne cu comentariile tale de doi lei,ca si tu tot militian esti!!!Iesiti pe strazi si faceti ordine,amendati smecherii care merg pe sosea ca la raliu,bauti si fara permise,nu va luati de amaratii care n-au ce pune pe masa copiilor.Stiti sa dati amenzi celor care nu va pot reclama,abuzand de bunatatea si nestiinta lor!Rusine mai militienilor,sa va bata Dumnezeu pe cei ce procedati asa!!!

Dan
30 mai 2017
Doar niste militieni.

Pe smecherii care v-a inchid usa in nas,opresc pe treceri de pietoni,in locuri de oprirea interzisa,etc, nu aveti tupeul care il aveti cu oameni simpli.Aia pun mana pe telefon suna unde trebuie si va cereti scuze dupaia.Asa ca nea Godina mai lasa-ne tu lupule moralist.Daca anunta femeia ca v-a primi avertisment nu cred ca injura,dar cand o fi vazut cat ii scrie pe proces normal ca a luat-o gura pe dinainte.Toti sunteti niste militieni de kkt.

Pagina a fost generata in 0.3499 secunde