Cât de nesimțite sunt salariile polițiștilor. Marian Godină a făcut public fluturașul de salariu

4104
5

Articole recomandate

Știm cu toții că în această perioadă polițiștii din România protestează vizavi de salariile mici pe care le primesc. Și pentru că există foarte mulți comentatori care ar fi lăsat de înțeles că polițiștii se plâng degeaba, că de fapt ei au salarii mari, celebrul polițist Marian Godină face lumină. Concret, agentul a decis să-și facă public salariul pentru a lămuri situația. Mai mult, polițistul din Brașov a spus că lasă la latitudinea fiecăruia să aprecieze dacă leafa sa este mică sau mare, după 11 ani în Poliție.

"Ăsta e salariul meu"

"Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturașul de salariu. Se temeau unii că polițiștii au salarii nesimțite și chiar îmi cereau să spun ce salariu am. Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie. Vă las să studiați și să trageți singuri concluzia. E mult sau puțin, după aproape 11 ani de poliție? Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la «total acordat pe card» ar fi fost 3.045 lei. Da, știu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil", este postarea polițistului.



"E puțin! Bătaie de joc!"


Reacțiile celor care au văzut mesajul polițistului nu au întârziat să apară: "Puțin, foarte puțin", spune M.H.


"E puțin! Bătaie de joc cum ne plătim bugetarii! Se așteaptă MAI ca personalul din sistem să facă performanță și să fie corect, cinstit și să munceasca 12 ore pe zi neîntrerupt. Respect Marian pentru toată munca depusă și felicitări pentru modestia de care dai dovadă de fiecare dată!"

 
"Ai ajuns vreodată acasă cu hainele rupte...?"


Un cititor l-a provocat pe Marian Godină spunându-i: "Interesați-vă cam cât câștigă pe lună un redactor sau un traducător la editura unde apar cărțile dumneavoastră și câți dintre ei își permit să țină un abonament cam scump așa, din lene, și pe urmă răspundeți singur la întrebare", a scris cititorul, în continuarea comentariului.


Răspunsul polițiștului nu a întârziat să apară: "Cătălin F., ai o meserie frumoasă. Ai ajuns vreodată acasă cu hainele rupte după ce te-ai tăvălit cu vreun nebun? Ai fost citat pe la parchet măcar de vreo 10 ori? Ai fost dat în judecată în legătură cu serviciul? Îți poți lua concediu în decembrie? Lucrezi duminica? Dar în noaptea de revelion a vrut vreunul să îti dea cu o sticlă în cap când tu erai la muncă? Te-a scuipat vreunul în timp ce lucrai? Au venit vreo 5 să îți înconjoare biroul și să te amenințe că nu mai scapi viu? Eu am pățit tot ce te-am întrebat pe tine. Plus multe altele care nu îmi vin acum.", a scris Godină.


Comentează știrea

Fericire
20 martie 2017
Iti ofer salariul meu

D-le polițai stai bine la capitolul salariu si daca esti nemultumit propun sa facem schimb de salarii .Eu dupa douăzeci de ani de munca de birou ,munca destul de stresanta ca avem si public larg din toate categoriile sociale si cam de cateva ori pe zi trebuie sa ne transformam si in psihologi,ba judecatori ,ba agenti dr paza pentru ca se lasa cu muzica si circ ,eu angajată cu studii superioare si facultate la stat, terminată cu bursa in toti cei cinci ani si notă noua la licență propun ca daca nu-ti convine salariul tau sa te fac FERICIT DE ZIUA FERICIRII SI SA ti-l ofer pe al meu.

FERICIRE
20 martie 2017
ITI OFER SALARIUL MEU DE 1450 lei

+2 Iti ofer salariul meu D-le polițai stai bine la capitolul salariu si daca esti nemultumit propun sa facem schimb de salarii .Eu dupa douăzeci de ani de munca de birou ,munca destul de stresanta ca avem si public larg din toate categoriile sociale si cam de cateva ori pe zi trebuie sa ne transformam si in psihologi,ba judecatori ,ba agenti dr paza pentru ca se lasa cu muzica si circ ,eu angajată cu studii superioare si facultate la stat, terminată cu bursa in toti cei cinci ani si notă noua la licență propun ca daca nu-ti convine salariul tau sa te fac FERICIT DE ZIUA FERICIRII SI SA ti-l ofer pe al meu de 1450 LEI

De ce psd nu vi
21 martie 2017
Modificati legea, caci altfel va trebui sa iesim cu totii in strada, chiar si mergand la Bucuresti daca va fi nevoie

Ticalosia cea mai mare din lege, si pe care o mentin actualii parlamentari si actualul guvern (care uraste oamenii) este ca nu se specifica in lege ca salariul MINIM pe economie ar trebui sa se acorde persoanelor cu STUDII MEDII sau celor FARA studii. Ei au "omis" acest amanunt fff important din lege si astfel au facut jocul si conturile grase patronilor (noi ii consideram hoti), adica lor, caci ei si cotizantii partidelor au zeci de firme si sute de angajati. Daca deschizi firma unde trebuie sa angajezi persoane cu studii superioare, bine pregatite, cu ani buni de facultate, atunci nu ii dai salariu min pe econimie vrind din prima zi sa faci profit din FURTUL pensiei salariatului, caci asta inseamna sa nu-i treci adevaratul salariu pe contract, si sa nu-i platesti CAS.ul la Casa de pensii.

eu
21 martie 2017
salariu

Stiu, nu este mult avand in vedere riscul meseriei,dar ce sa mai spun eu ,care dupa 35 ani de munca iau un mana cum se spune 1650.

Pandelica
25 martie 2017
Mariane

Hai ca incet-incet te vedem la urmatoarele alegeri si candidat la vreun partid,ka vad ka taaaareee-ti mai place sa-ti faci reklama!Si cred ca esti si f.f. obosit dupa program pentru ca altfel nu-mi explic rezistenta de care dai dovada stand pe facebok.Salariul tau pentru Romania chiar e ok,spre deosebire de alti oameni care stau mai putin pe facebook in comparatie cu tine.Vad ca ai timp sa postezi si in timpul programului,si in uniforma,oare o fi voie?Te vad vedeta in showbiz curand,Mariane.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5877 secunde